KundeserviceReturinfo

Bli medlem, få 30% på ditt første kjøp* Mer info her☀️🎉

Bærekraft og åpenhet i fokus

Fjellsport er en av Norges ledende og største friluftsbutikker. Vi har en forpliktelse til å ta bærekraft og åpenhet på alvor, ikke minst med bakgrunn i vår interesse for et bærekraftig friluftsliv. En av våre kjerneverdier er også bærekraft (de andre er for øvrig samhold, lidenskap og kundeopplevelse) som ligger til grunn for strategi og beslutninger. Ambisjonen er å ta en ledende bærekraftsrolle i det norske friluftsmarkedet og informere om det vi gjør. Vi mener åpenhet er bra.

Vi oppfordrer kundene til å komme seg ut og oppleve det naturen byr på, mens vi er bevisste på det ansvaret som følger med. Vi vil legge til rette for at fremtidige generasjoner skal ha de samme mulighetene som oss, og jobber derfor med både kunder, ansatte og leverandører for å sikre at vår felles adferd etterlater et minimalt fotavtrykk.

Nedenfor finnes Fjellsports bærekraftrapporter og klimaregnskap for 2020 og 2021 hvor man kan lese mer om arbeidet vi har gjort. Dokumentet «Sustainability the Outnordic Way» beskriver våre målsetninger, prioriteringer og status på bærekraftsarbeidet. Outnordic er for øvrig navnet på konsernet som inkluderer Fjellsport, Outnorth og Skitt Fiske. Vi publiserer også åpne fabrikklister for våre egne varemerker, og informasjon om produkter som på Fjellsport kalles "Bærekraftmerkede produkter" og er inkludert under filtreringen "Bærekraft".

Åpenhetsloven trådte i kraft 1. juli 2022 og skal fremme virksomheters respekt for grunnleggende menneskerettigheter, anstendige arbeidsforhold, samt sikre allmenheten tilgang til informasjon. Gjennom medlemskapet i amfori BSCI har vi forpliktet oss til å gjennomføre eksterne sosiale inspeksjoner på fabrikkene som produserer våre egne merkevarer.

På forespørsel skal virksomheter gi informasjon om hvordan arbeidet med å ivareta menneskerettigheter og anstendige arbeidsforhold foregår internt og eksternt mot leverandører og partnere. Fjellsport har etiske retningslinjer som beskriver hvordan vi skal oppføre oss i forretningssammenheng, som alle ansatte signerer og forplikter seg til å følge.

I Fjellsport har vi fokus på menneskerettigheter i alle deler av organisasjonen, i våre leverandørkjeder og i vår forretningsvirksomhet. Har du spørsmål til dette, ta gjerne kontakt med oss.

Sustainability the Outnordic Way

2022

Bærekraftrapport

Klimaregnskap

Åpenhetsloven

BærekraftfilteringenFAQ om bærekraftarbeidetForklaring av begreperFabrikk- og garveri-lister

Bli medlem!

Få velkomstrabatt, nyheter, tips og råd, bursdagsgave, ordreoversikt, eksklusive tilbud og mer!