-30% på alt* av turutstyr!😱 Kode: UTSTYR

Alt om Fjellsport på 60 sekunder

Fjellsport er Norges ledende friluftsbutikk på nett. Vi tilbyr et bredt vareutvalg, høy kunnskap om det vi selger og god service. Produktene er kjente merkevarer som passer for bruk i Norge - for alle som er interessert i tur og friluft.

Hos oss finner du det råeste som kan kjøpes og produkter med god pris/nytte. Målet vårt er at du skal finne den beste løsningen for akkurat ditt behov. Fjellsport har kompetente medarbeidere som trives ute - det kan hende svaret på ditt spørsmål kommer fra en fjelltopp med mobildekning.

Fem gode grunner til å handle på Fjellsport.no

Produktene

Vi er opptatt av kvalitet og funksjonalitet. Vi har fokus på merkevarer med den beste kvaliteten, de smarteste løsningene og gjerne til en god pris! Om det kommer noen nye, spennende blir vi hoppende glade og jobber hardt for å få de inn.

Kompetanse

Høy produktkunnskap gir våre kunder større trygghet, og gjør det enklere for oss å yte maksimal kundeservice. Ja, vi prøver tingene selv og her er det både klatrere, turfolk, jegere, fiskere, skikjørere, søndagsgåere, ultraløpere, terrengsyklere og mer til.

Rask (og gratis) levering

Vi har et stort lager som ligger i Norge. Der har vi noen svært raske roboter (pluss at vi løper fort selv), som gjør at du får den raskeste leveringen. Vi tilbyr selvfølgelig samme-dag-levering der det er mulig, samt at du kan hente varene selv hos oss i Sandefjord.

Det er gratis frakt med Postens Servicepakke dersom du handler for over 1 000,-!

Super kundeservice – på flere vis

  • Det er 100 dagers full returrett hvis du angrer på ditt kjøp hos oss. Returfrakten er også gratis om du bruker vår returordning. Se mer under Returinfo.
  • Du kan ringe, maile eller chatte med oss – og de fleste kvelder er chatten åpen til 23.00. Vi anbefaler at du tar en kikk på Ofte stilte spørsmål. Kanskje ligger svaret du leter etter allerede der?
  • Under Min Side finnes kjøpshistorikk, ønskeliste og annen relevant informasjon, og du kan enkelt endre personopplysninger, adresser m.m. Alt på ett sted. Det lønner seg å lage en konto hos oss!

Bærekraft

Det er rimelig dumt å ikke ta bærekraft på alvor når man faktisk lever av naturen. På våre bærekraftssider finner du informasjon om hva vi gjør, hva vi ønsker å gjøre og hva vi har gjort i dette viktige arbeidet.

Velkommen til en hyggelig handel – gi oss gjerne tilbakemelding om det er noe du savner.

Organisasjonsnummer: 989710338MVA
Postadresse: Fjellsport AS, Postboks 253, 3201 Sandefjord
Besøksadresse administrasjon: Klinestadmoen 1 (inngang mot sør), 3241 Sandefjord
Besøksadresse hentepunkt/lager: Klinestadmoen 1 (inngang mot nord), 3241 Sandefjord