KundeserviceReturinfo

NÅ: Sjekk ut rabattstigen vår☀️🪜 Se mer info her!

Om Fjellsport

Fjellsport består av en gjeng med entusiaster for netthandel og friluftsliv. Vi er i dag Norges ledende friluftsbutikk på nett og har blitt det gjennom et bredt vareutvalg av kvalitetsprodukter, rask levering, solid produktkunnskap og fantastisk kundeservice.

Produktene er kjente merkevarer som passer i det skandinaviske klima - for alle som er interessert i tur og friluft. Vi ønsker både å tilby det råeste som kan kjøpes og produkter med god pris/nytte. Naturligvis bruker vi utstyret selv for å kunne gi riktige råd for ditt neste eventyr, enten det er i nærområdet eller på lengre ekspedisjoner.

Misjon og visjon
Vi tilbyr en fantastisk kundeopplevelse drevet bærekraftig av entusiaster med en lidenskap for våre produkter, naturen og kvalitet. Fjellsport ønsker å være den største nettbutikken for sport- og frilufts entusiaster i Norge.

Fjellsport har fire verdier som forteller noe om hvem vi er:

Kundeopplevelse

Fjellsport ønsker å inspirere sine kunder, og gjøre deres vei fra behov til opplevelse så kort og smidig som mulig. Vi skal bidra med kvalitet og erfaring, optimale løsninger og et engasjement som sikrer at alle våre kunder føler seg trygge på at vi vet hvem de er, og hva de trenger. En herlig opplevelse skal starte med en rå kundeopplevelse.

Samhold

Fjellsport har solide ambisjoner for fremtiden, og da er man avhengig av et sterkt fellesskap der man kan inkludere, hjelpe og stole på hverandre på veien mot målene. Vi sikter mot en arbeidsdag der vi klarer å gjenskape den tryggheten og trivselen man føler når man sitter rundt leirbålet, og den tilliten man har til hverandre i et taulag på breen.

Bærekraft

Fjellsport oppfordrer i stor grad sine kunder til å komme seg ut naturen, og er derfor veldig klar over det samfunnsansvaret som medfølger. Vi ønsker å legge til rette for uteaktivitet i generasjoner fremover, og jobber derfor tett med både kunder, ansatte og leverandører for å sikre at vår felles adferd etterlater et minimalt fotavtrykk. Les mer om bærekraft hos Fjellsport her.

Lidenskap

Fjellsport består av mange entusiaster, av ulike slag. De fleste trives best ute, og vi motiveres av å bidra til at andre også kommer seg ut. Vi vet hvilken effekt små og store eventyr har på kropp og sjel, og vi gjør det vi kan, hver dag, slik at flere kan oppdage og verdsette det naturen har å by på.

Litt historie:

Dagens Fjellsport startet i 2010 da fem kamerater med lang erfaring fra Nordens største
nettbutikk ønsket å starte noe nytt. Fjellsport var på den tiden en lokal butikk med gode
produkter og magien var å mikse kompetanse på norsk friluftsliv med logistikk og
netthandel. Mange skjønner at vi har lidenskap når det gjelder friluftsliv, men vi brenner også for kundeservice, logistikk, programmering og mye mer!

De fleste av gründerne jobber fremdeles i selskapet, men Fjellsport er siden 2022 eiet av
Egmont-stiftelsen via Outnordic Invest AB. Stiftelsen har gjennom 100 år donert mer enn 5 milliarder kroner til hjelp for utsatte barn og ungdommer i Skandinavia.

Kontorene og lageret vårt er i Sandefjord. Vi er i skrivende stund ca 130 ansatte, inklusive
våre «søsken» i fiske- og jaktekspertene skittfiske.no og skittjakt.no. Om du har lyst til å være med på reisen, så sjekk gjerne ut våre karrieresider.

Velkommen til en hyggelig handel – gi oss gjerne tilbakemelding om det er noe du savner.

Organisasjonsnummer: 989710338MVA
Postadresse: Fjellsport AS, Postboks 253, 3201 Sandefjord
Besøksadresse administrasjon: Klinestadmoen 1 (inngang mot sør), 3241 Sandefjord
Besøksadresse hentepunkt/lager: Klinestadmoen 1 (inngang mot nord), 3241 Sandefjord

Bli medlem!

Få velkomstrabatt, nyheter, tips og råd, bursdagsgave, ordreoversikt, eksklusive tilbud og mer!

Personvernerklæring
Kjøpsvilkår
Cookies