KundeserviceReturinfo

NÅ: -30% på alt* av turutstyr☀️⛺️ Se mer info her!

Foto: ellenmyrvik, Instagram

Hvordan lage pinnebrød til tur

Pinnebrød-oppskrift ala TorogThor. De har smaksatt sine pinnebrød med ost og ramsløk, men her kan man bruke det man liker. Prøve denne oppskriften på neste tur, det er lov å variere og blande inn litt annet godt også.

Pinnebrød er både enkelt og praktisk å tilberede på tur. Man kan like enkelt blande alle ingrediensene hjemme før tur, eller ha med seg ingrediensene og blande sammen forran bålet. Deigen holder seg godt, så det er ikke noe problem å lage den kvelden i forveien og ha den i en pose eller bolle i ryggsekken neste dag.

Ingredienser til pinnebrødoppskriften

  • 4 dl hvetemel
  • 0,5 ts salt
  • 2 ts sukker
  • 2 ts bakepulver
  • 5 ss olje
  • Ca.1,5 dl vann

Om du ønsker noen tips for hvordan du tenner opp et bål, så har vi en egen guide om det og.

En ekstra smak på pinnebrødet?

Navnet pinnebrød kommer enkelt nok fra tilberedningsmåten, der man tradisjonelt snurrer en lang, tynn "pølse" rundt pinnnen. Pinner kan man spikke på tur eller man kan ha med seg kjekke bålgafler eller grillspyd som kan gjenbrukes og man slipper å måtte spikke greiner fra et tre.

Mange velger å smaksette deigen med noe godt eller å ha på noe godt når den er ferdig tilberedt. I deigen kan det anbefales å blande inn for eksempel ramsløk eller spekemat i små biter. En blanding av smør, sukker og kanel er enkel å smøre på når pinnebrødet er stekt eller så er det aldri feil med litt godt syltetøy på.

Se mer om matlaging

Bli medlem!

Få velkomstrabatt, nyheter, tips og råd, bursdagsgave, ordreoversikt, eksklusive tilbud og mer!