KundeserviceReturinfo

NÅ: -30% på alt* av turutstyr☀️⛺️ Se mer info her!

Tips for vinterløping

Selv om de fleste er veldig glade og takknemlige for at vi har fire forskjellige årstider, så må vi innrømme at ting fort kan bli litt tyngre når dagene føles så korte. Plutselig finnes det hundre grunner til å bare bli inne; det er kaldt, glatt og ikke minst mørkt.

Heldigvis er dørstokkmila det største hinderet og mye er gjort så fort man krysser den. Det er lite som slår frisk luft, og man angrer ekstremt sjeldent på en god løpetur.

5 tips for bedre løpetur

  • Våre beste tips for en vellykket løpetur på vinterføre: Ikke kle deg for mye. Overgangen fra varm stue til vinterluft kan være brutal, men det er også kjipt og hemmende om du blir for varm. Ofte ender du opp med å svette for mye, bli våt og så fryse igjen. Kroppen produserer masse varme selv, du må bare komme i gang.
  • Kle deg lagvis. Ull eller syntet innerst, et isolerende mellomlag i midten og jakke eller vest ytterst. Dette avhenger selvsagt av værforhold. Dersom temperaturen tillater det mener vi at vest er et undervurdert produkt. Det varmer de viktigste områdene, samtidig som det gir så mye bevegelsesfrihet.
  • Husk hode og hender. Gode hansker, lue og pannebånd er alltid en god investering!
  • Vi har en del mørke måneder i Norge, men med en god lykt så er ikke dette noen hindring. Gamle kjente skogsstier blir nesten som helt nye med en lykt i mørket. Dobbel gevinst her er at du også blir sett av andre
  • Husk refleks!

Bli medlem!

Få velkomstrabatt, nyheter, tips og råd, bursdagsgave, ordreoversikt, eksklusive tilbud og mer!