KundeserviceReturinfo

Hipp hurra! Rabattstigen er i gang🪜☀️ Se mer info her!

Lavvo - et godt alternativ til tradisjonelle telt

Lavvo er for mange forbundet med dagevis i samme leir, teltliv, ro og god plass. Tradisjonelt kan man si at lavvoen var for tung å bære med seg i sekken, men mye har skjedd de siste årene med materialer og vekten på mange lavvoer i dag er ikke mer enn et mer tradisjonelt telt var tidligere. Om du er mer interessert i et tradisjonelt telt, så har vi en egen side med tips og råd for Hvordan velge telt om du ønsker å lese mer om det.

Vi har og en egen side med råd for hvordan sove godt i telt og vi har og telt om vinteren om du ønsker å prøve deg på det.

Ovn og fyring

For mange er lavvo nærmest synonymt med fyring i telt. Vi har et godt utvalg av ovner, kjeler og annet tilbehør til lavvo, som kan være med på å gjøre lavvo opplevelsen komplett.

Ved fyring i lavvo er det greit å tenke på et par ting.

  • Ha slokkemidler klart. Spredning av ild inne i et telt vil man unngå med alle midler. En bøtte med vann eller et brannteppe er en enkel forsikring.
  • Sørg for å ha god trekk
  • Teltduk og bunnduk er ikke brannsikker, så sørg for å ha et underlag og god beskyttelse rundt pipa

Lavvo hele året

Romslig med plass, enkel å sette opp og gode tilpasningsmuligheter gjør at for mange er lavvo et bærbart helårshjem de sjelden er på tur uten.
Mange lavvoer har muligheter for innertelt, ovn, bunnduk, gode luftemuligheter og ståplass - så det er enkelt å forstå at lavvoen er godt brukbar hele året.

For mange er det perfekt å være på vintertur uten bunnduk, da kan man grave ut sitteplasser og kanskje borre et hull for isfiske om man ønsker å prøve lykken på et vann.

"En bøtte med vann eller et brannteppe er en enkel forsikring"

Populært tilbehør

Se mer

Noen kjappe tips på tampen

  • Øv litt på montering av topphatten. På noen lavvoer må denne på før stanga reises.
  • Ta bort et ledd på midstangen om det er mye vind, då blir lavvoen lavere, men mer vindstabil

"For mange er lavvo et bærbart helårshjem"

Bli medlem!

Få velkomstrabatt, nyheter, tips og råd, bursdagsgave, ordreoversikt, eksklusive tilbud og mer!