KundeserviceReturinfo

Bli medlem, få 30% på ditt første kjøp* Mer info her☀️🎉

Ofte stilte spørsmål om gavekort

Her finner du de vanligste stilte spørsmålene vår kundeservice svarer på om temaet gavekort.

Hvor kan jeg kjøpe gavekort?

Hva er saldo på mitt gavekort?

Du kan sjekke saldoen på ditt gavekort her.

Jeg har bestilt et gavekort, hva skjer etter bestillingen?

Når du handler et gavekort hos oss, vil gavekortet bli sendt til din egen e-post adresse og du er selv ansvarlig for å distribuere gavekortet til gavemottaker. Gavekortet finnes kun som digital versjon, men det er ikke noe problem å skrive ut e-posten du mottar og pakke den inn som en fysisk gave.

Kan jeg returnere mitt gavekort?

Ved kjøp av gavekort gjelder angreretten, det vil si at du innen 14 dager etter kjøpet kan returnere gavekortet for full refusjon. Dette gjelder kun på et ubrukt gavekort, dersom hele eller deler av gavekortet er brukt frafaller angreretten. 

Hvordan bruker jeg gavekortet?

Når du skal bruke ditt gavekort, registrerer du koden på ditt gavekort i kassen, i rabatt og gavekortfeltet. Når du aktiverer ditt gavekort, vil beløpet på gavekortet automatisk trekkes fra på totalsummen på din bestilling i kassen. Skulle verdien på gavekortet overstige den totale summen av din bestilling, spares den resterende verdien på ditt gavekort til neste gang du vil handle hos oss igjen. 

Hvor lenge er mitt gavekort gyldig?

Gavekortet er gyldig i 12 måneder fra bestillingsdato. Du kan sjekke saldo og gyldighet på ditt gavekort her.

Kan jeg kombinere mitt gavekort med en rabattkode?

Ja, ett eller flere gavekort kan brukes som betaling eller delbetaling uavhengig om rabattkode er i bruk. Men du vil ikke kunne bruke en rabattkode til kjøp av et gavekort.

Må jeg være innlogget som kunde for å ta i bruk mitt gavekort?

Bruk av gavekort fungerer for alle kunder, om du handler som kunde eller gjest.

Hva skjer hvis jeg foretar en retur på et kjøp betalt med gavekort?

Hvis du foretar en retur på et kjøp betalt med gavekort, får du det samme beløpet refundert på det samme gavekortet. Du kan ikke få tilbake penger når varen opprinnelig var kjøpt med et gavekort. 

Dersom du foretar en retur på en ordre som er betalt med både gavekort og et annet betalingsmiddel, som for eksempel Klarna eller Vipps, vil vi først tilbakebetale til dette betalingsmiddelet. Deretter refunderes det resterende beløpet til det samme gavekortet. 

Hva skjer hvis jeg bestiller flere gavekort?

Dersom du bestiller flere gavekort vil du motta en separat e-post for hvert gavekort du bestiller. Ønsker du flere gavekort med samme tekst velger du antall gavekort på produktsiden eller i kassen. Ønsker du flere gavekort med forskjellig tekst må hvert enkelt gavekort legges inn fra produktsiden.

Bli medlem!

Få velkomstrabatt, nyheter, tips og råd, bursdagsgave, ordreoversikt, eksklusive tilbud og mer!