KundeserviceReturinfo

NÅ: -30% på alt* av turutstyr☀️⛺️ Se mer info her!

Betalingsløsninger tilgjengelig hos Fjellsport.no

Det skal være enkelt, smidig og ikke minst trygt å betale for varene du kjøper hos Fjellsport.no. Vi samarbeider derfor med en av Nordens største leverandører innen betalingsløsninger - Klarna. Klarna tilbyr et genialt produkt som heter Klarna Checkout. Klarna Checkout fungerer slik at ved å be Klarna lagre akkurat nok informasjon om deg første gang, vil sørge for at neste handel (om denne butikken bruker Klarna Checkout) går mye raskere. Dette fordi du ikke trenger å fylle ut all informasjonen på nytt.

Gjennom å besvare et par spørsmål identifiserer du deg enkelt, og du kan velge den betalingsmetoden som passer deg best.

Betalingsmåtene vi tilbyr

Betalingskort (Visa/Mastercard)

Du kan velge å betale direkte med kort når du handler med Klarna Checkout. For å gjøre det enda enklere ved neste kjøp, kan du velge å lagre dine opplysninger. Klarna krever at du legger inn personnummer om du ønsker at kortdetaljene skal huskes til neste kjøp med Klarna Checkout. Du kan også fint betale med kort uten å oppgi personnummer.

Klarna faktura

Når vi sender din ordre får du en faktura levert til din e-post. Fakturen har en betalingstid på 30 dager og det tilkommer ingen fakturaavgift.

Klarna delbetaling

Klarna tilbyr fast delbetaling, der du bestemmer hvor lenge du vil betale ned.

For mer informasjon om faktura og delbetaling via Klarna, se https://www.klarna.com/no/kundeservice/csc/produkter-tjenester/betalingsmetoder/.

Har du spørsmål om din Klarna-konto, mottatt faktura eller tilbakebetaling, vennligst besøk Klarna på https://www.klarna.com/no/kundeservice/.

Betaling med Vipps

Slik betaler du med Vipps

  • Fyll inn alle opplysninger om deg selv i kassen.
  • Velg betaling med Vipps.
  • Tast inn ditt mobilnummer (8 siffer)
  • Vipps-app'en vil aktiveres på din mobil hvor du får tilsendt en forespørsel om betaling til Fjellsport, som deretter må godkjennes.

Beløpet reserveres på din konto umiddelbart etter bestilling, og vil deretter ikke være tilgjengelig på ditt betalingskort registrert i Vipps før reservasjonen evt. blir utløst. Reservasjonen vil ikke trekkes fra ditt betalingskort før bestillingen er behandlet hos butikken, og vil utløses igjen dersom bestillingen din blir avslått. Dersom kun deler av bestillingen din kan leveres vil det kun trekkes penger for de varene som kan leveres til deg, og det resterende av reservasjonen vil igjen bli utløst og disponibelt på din konto.

Hva hvis faktura ikke kommer opp som ett av alternativene

Klarna behøver ditt personnummer for å gjøre en rask kredittsjekk på deg. Hvis du ikke ønsker å oppgi dette eller av ulike årsaker ikke blir innvilget kreditt fra Klarna, vil kortbetaling være det eneste alternativet for betaling. Fjellsport har ingen mulighet til å påvirke dette, og vi har ingen innsikt i hvordan Klarna gjør sine beregninger. Vi lagrer ALDRI ditt personnummer og du kan være trygg på at dette behandles sikkert og kryptert hos Klarna. For mer spørsmål om dette, vennligst ta kontakt med https://www.klarna.com/no/kundeservice/.

Bli medlem!

Få velkomstrabatt, nyheter, tips og råd, bursdagsgave, ordreoversikt, eksklusive tilbud og mer!